Creatorul BitDefender se intoarce

Postat la 20 ianuarie 2010 129 afişări

Pentru Florin Talpes, 2010 pare sa fie raspunsul la toate intrebarile ramase pana acum in norul incertitudinii. Este anul in care incubatorul de afaceri Softwin va lansa primele produse, dar si un moment decisiv pentru evolutia solutiei antivirus BitDefender.

Pentru BitDefender insa, o pozitie inalta in topul celor mai mari producatori de solutii de securitate din lume pare o utopie. Este adevarat ca din punctul de vedere al inovatiei si al tehnologiei din spate, BitDefender a fost apreciat de mai multe voci din industrie, in special din randul celor mai cunoscute publicatii de profil de pe piata americana (este vorba despre PC World, PC Magazine si Laptop Magazine, la care se adauga si Consumer Reports), ca fiind un produs de securitate reusit. "Vorbim de cateva voci care evalueaza produsele din piata, isi spun opinia si dau cumva directia, avand o putere mare de influenta asupra consumatorilor", spune Florin Talpes. Dar asta nu a schimbat cu nimic faptul ca pana acum BitDefender nu a reusit sa urce in clasament si sa intre in lupta directa cu nume grele precum Symantec, McAfee sau Trend Micro. "Ramane deci sa castigam si cota de piata. Cu alte cuvinte, sa transpunem toate aceste realizari si la capitolul incasari."

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cover story,
Florin Talpes,
Softwin,
BitDifender
/cover-story/creatorul-bitdefender-se-intoarce-5345411
5345411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.