Vacanta de manager: dicteaza copiii si confortul

Postat la 15 iulie 2011 292 afişări

Managerii sunt intotdeauna invidiati pentru banii pe care ii castiga, pentru puterea pe care au dobandit-o, pentru hobby-urile pe care si le permit, dar si pentru vacantele luxoase in care merg in fiecare an. Cand vine vorba de rasfatul personal, oamenii care conduc companii nu se uita la bani. Au nevoie de evadare ca de aer pentru ca altfel nu ar putea sa reziste in cursa nebuna de zi cu zi.

BUSINESS MAGAZIN: Care a fost cel mai frumos loc pe care l-ati vizitat pana acum si care este urmatoarea destinatie in care vreti sa ajungeti?

BOGDAN PUTINICA: Cel mai frumos loc pe care l-am vazut a fost Papua Noua Guinee si acum vreau sa ajung in Galapagos.

OANA DATKI: Cel mai mult mi-a placut in Jamaica, iar urmatoarea destinatie este o insula cu mult soare.

DAN BOABES: Depinde de experienta. Spre exemplu, Singapore mi se pare o experienta culinara interesanta, copiilor le place mult in Barcelona - numai anul acesta am fost de trei ori. Iran mi-a mai oferit o surpriza placuta. Urmatorul loc pe care vreau sa-l vizitez este ce n-am apucat din Africa.

MARIUS CALUIAN: New Yorkul este preferatul nostru si am decis sa-l vizitam in fiecare an, iar vara aceasta vom merge prin Europa.

JUDITH KIS: Cele mai frumoase concedii le-am petrecut in Argentina, Lituania si Marea Britanie. In Londra vreau neaparat sa ma intorc.

MARIUS GHENEA: Probabil ca zona insulelor din Pacific. Tot ce inseamna insule cu specific polinezian, incepand din Hawaii, care este o experienta turistica extraordinara, mai ales daca mergi prin toate insulele. Insula Pastelui, Maui, Morea. Noua Zeelanda tot in aceeasi idee. Probabil aceasta este zona in care m-as intoarce cu multa placere. Urmatoarea calatorie planificata este in Cuba.

NICOLAE MARCU: Pentru mine, cea mai interesanta experienta a fost Sulina, iar urmatoarea ar putea fi oriunde, atat timp cat va fi pe barca.

ADINA ROTILEANU: Cred ca cel mai frumos concediu l-am petrecut in Key West, iar cea mai frumoasa calatorie a fost in Moscova, care m-a impresionat foarte mult. Vreau sa ajung la Cascada Victoria si Alaska, dar putin probabil sa ajung acolo anul acesta.

MIHAI POPA: Mie imi place foarte mult Asia de Sud-Est si vreau sa termin de explorat tot ce este acolo. M-a impresionat, ca oras, Phnom Penh, in Cambodgia. Ca plaje, m-au incantat cele din India si daca se relaxeaza junta militara din Birmania, acolo as vrea sa ajung.

DAN GOICEA: Sunt multe destinatii pe care le-as repeta, precum insula Madeira. In general, managerii aleg destinatii precum Seychelles, Mauritius, Maldive, India, Goa, Filipine, Malaiezia, sudul Chinei, in zona Nepal, Bali, in Antile. Pentru o destinatie de acest gen, costurile nu prea au cum sa fie sub 2.000 de euro de persoana. Acesta este bugetul minim. Cea mai scumpa vacanta pe care am vandut-o anul acesta a fost de 15.000 de euro, pentru Turcia.

MARCEL VULPOI: Mie cel mai mult mi-a placut in Praga, pentru ca erau foarte multe anticariate. Mi-a mai placut si Parisul, iar vara aceasta o sa plecam la Neptun-Olimp, asa cum facem de trei ani de zile.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club BM,
manageri,
turism,
companii,
vacante,
concediu
/analize/turism/vacanta-de-manager-dicteaza-copiii-si-confortul-8465483
8465483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.