Povestea noului şef al Vodafone România, Ravinder Takkar

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 iulie 2014 9194 afişări

Sfaturi pt tinerii antreprenori

1.

Nu te feri de probleme complexe şi muncă grea. Îţi oferă un mod bun de a învăţa.

2.

Nu fi atent la prea mult detalii în cariera ta şi evită să planifici fiecare moment. Lumea e prea dinamică şi totul se schimbă foarte repede, aşa că e mai bine să te concentrezi la ceea ce faci acum decât la ceea ce vei face peste un an, doi ani, trei ani. Asta nu înseamnă să nu ai planuri de viitor.

3.

Îndrăzneşte să faci lucrurile diferit. Toţi angajaţii fac lucrurile cam la fel în companii, respectând strict rutinele. Nu e întotdeauna de succes să deviezi puţin de la regulă pentru că poţi avea rezultate mai bune decât ceilalţi.

4.

Trebuie să îţi placă ce faci. Nu vei avea niciodată succes dacă nu te simţi bine când munceşti. Nu trebuie neapărat să îţi iubeşti jobul, dar măcar să îţi facă plăcere să vii la serviciu.

5.

Oricât de sus ajungi în ierarhia companiei, nu îţi cunoşti niciodată suficient de bine businessul. Apropie-te mereu de afacere, vorbeşte cu angajaţii din prima linie şi cu clienţii obişnuiţi. De câte ori crezi că îţi înţelegi businessul, întreabă un client şi vei şti că nu e aşa.

6.

Succesul este o călătorie, nu o destinaţie. Poţi face mereu lucrurile mai bine, chiar dacă ai încheiat trimestrul sau anul fiscal la un nivel record. E important să simţi că poţi îmbunătăţi mereu lucrurile.

7.

Poartă-te frumos cu oamenii. Niciun succes nu poate fi îndeplinit singur. Vei avea mereu nevoie de oameni. Spune-le ce fac bine şi unde greşesc, vorbeşte cu ei, explică-le şi ia-i cu tine în călătoria ta.

8.

Nu-ţi subestima propriile calităţi. Dacă te trezeşti dimineaţa entuziasmat, poţi crea un mediu cu o atitudine pozitivă şi îmbunătăţi rezultatele. Nu te gândi doar la defecte şi la ceea ce nu poţi face.

9.

Învaţă un lucru nou în fiecare zi. Asta te îţi va ţine vie setea de cunoaştere.

10.

Nu există scurtături în viaţă. Li se va întâmpla doar altora, nu şi ţie. Nu pierde timpul gândindu-te cum poţi să găseşti o cale mai uşoară.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ravinder takkar,
vodafone romania
/cover-story/povestea-noului-sef-al-vodafone-romania-ravinder-takkar-12932052
12932052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.