LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Cum poţi trimite fotografiile din vacanţă în cloud-ul personal

Postat la 21 iulie 2014 69 afişări

Cum poţi trimite fotografiile din vacanţă în cloud-ul personal

Fişierele personale pot fi accesate în mediul virtual, prin intermediul unor dispozitive menite să stocheze informaţii.

WD My Cloud Mirror este un dispozitiv Network Attached Storage cu 2 bay-uri adresat utilizatorilor mainstream şi companiilor de mici dimensiuni. Modelul oferă acces utilizatorilor la date, aceştia putându-le accesa folosind computere, tablete sau smartphone-uri. Modelul este echipat cu Gigabit Ethernet şi un procesor tactat la 1.2 Ghz, oferind viteze de transfer şi de streaming superioare. Modelul foloseşte două hard disk-uri configurate în modul RAID 1, mirror. Această configuraţie împarte capacitatea de stocare în două, o parte pentru salvarea datelor utilizatorilor şi cea de-a doua pentru a duplica informaţiile în scop de back-up. Astfel, riscul pierderilor de date este redus la 0.

Procesul de accesare de la distanţă al fişierelor poate fi realizat prin intermediul unui PC, Smartphone sau Tabletă (Android sau iOS) conectate la Internet, întocmai ca un serviciu de stocare bazat pe cloud. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
stocare
/actualitate/cum-poti-trimite-fotografiile-din-vacanta-in-cloud-ul-personal-12947163
12947163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.