MEET THE CEO - Mihai Rohan - Intalnire cu un constructor

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 ianuarie 2011 338 afişări

A vazut tot ce se putea vedea in materie de tranzitie de la socialism la comunism, de nastere si crestere a pietei cimentului in Romania si de civilizatie a constructiei. Mihai Rohan, cel pe care presa l-a botezat "tatal cimentului", preda acum stafeta la Carpatcement unui manager care a invatat meserie in aceeasi companie.

Spune ca nu e un om bogat, pentru ca nu-si doreste altceva decat ceea ce are, si din punctul de vedere al veniturilor, si al starii materiale ("nu mi-am dorit un iaht sau un palat cu turnulete, ci doar o casa pe pamant"), iar mai nou si al timpului liber, pentru ca de anul acesta va avea mai mult timp pentru proiecte personale, de la consultanta - tot pentru industria cimentului - si pana la calatorii la munte ori in Europa. O functie in guvern? "M-au curtat toate partidele care erau la putere, au incercat sa ma ademeneasca sa fiu membru de partid, dar am refuzat, pentru ca stiam ca nu pot face bine mai multe lucruri deodata", replica Rohan. "Am preferat sa ma tin departe de politica. Am invatat sa fac ciment, am invatat sa fac management, asa ca prefer sa ma concentrez pe ceea ce stiu sa fac mai bine."

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meet the ceo,
special,
Mihai Rohan,
Carpatcement
/special/meet-the-ceo-mihai-rohan-intalnire-cu-un-constructor-7899921
7899921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.