Angajatii din SUA accepta orice job

Postat la 12 aprilie 2010 21 afişări

Recesiunea a lasat pe drumuri o multime de angajati cu pregatire superioara, care sunt acum luati aproape gratis de companiile mici si medii pentru posturi inferioare studiilor si experientei lor. Dar cei mai multi sunt bucurosi ca au totusi de unde sa ia un salariu.

Colega de birou al lui Carroll, Mindy William, fost designer, mama singura si fosta angajata la Target inainte de a incepe sa lucreze aici de curand, pe un post de controlor al plangerilor din partea clientilor, spune ca a observat ca Dan Carroll vorbeste foarte mult despre fostul lui loc de munca.

"Stiu ca pentru el a fost ca o degradare. Totusi, si el, si noi incercam sa supravietuim si suntem bucurosi ca avem un loc de munca pe recesiunea asta", zice ea. La randul lui, Carroll recunoaste ca de multe ori s-a surprins incercand sa-si arate experienta in conversatiile de la noul loc de munca. "Evident ca asta vine dintr-un soi de jena fata de nivelul la care ma aflu acum", admite el. "Vreau ca oamenii sa stie, cumva, ca nu sunt cel care sunt acum."

Il ajuta si faptul ca majoritatea fostilor lui colegi de la scoala de afaceri nu stau nici ei mai pe roze: "Nu e ca si cum vreunul ar fi cu cateva capete deasupra noastra".

Desi e multumit cu situatia de fata, Carroll se ingrijoreaza cu privire la ce se va intampla dupa ce va fi terminat munca interesanta de reorganizare a departamentului. Se intreaba pentru cat timp faptul in sine de a fi angajat undeva ii va mai fi de ajuns.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/special/angajatii-din-sua-accepta-orice-job-5852896
5852896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.