Un manager de criza pentru Tiriac

Postat la 24 martie 2009 618 afişări

La 48 de ani, Petru Vaduva s-a intors in tara dupa mai bine de 14 ani de experienta in pietele financiare internationale pentru a conduce holdingul celui mai cunoscut om de afaceri roman. Povestea noului CEO al Tiriac Holdings atinge toate punctele sensibile ale evolutiei financiare globale din ultimii ani, iar noul job il aduce din nou in mijlocul crizei, de aceasta data cea de acasa.

 

Oricum, Vaduva admite ca este in perioada in care “invata” afacerea lui Ion Tiriac, fiind de parere ca in fiecare slujba dureaza aproximativ opt luni sa devii eficient. La Tiriac Holdings Petru Vaduva are un mandat nelimitat, dar are in coordonare si cel mai mare volum de bani pe care l-a avut vreodata. Cifra de afaceri a Tiriac Holdings “si-a pastrat trendul anul trecut, fiind in linie cu cea din 2007”, cand cele patru divizii ale grupului au cumulat un nivel de 1,7 miliarde de euro. Rezultatul a fost insa cu mult sub obiectivul de 2,2 miliarde de euro estimat la inceputul anului trecut. Dar Vaduva considera ca se va adapta repede, ca in fiecare dintre slujbele de pana acum, si nu considera relevant nici macar momentul iesirii din criza economica. Are timp. S-a intors in Romania definitiv si nu se grabeste nicaieri. 

 


O lista lunga si complicata

Un fel de fond de investitii

Petru Vaduva despre…

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/cover-story/un-manager-de-criza-pentru-tiriac-4082272
4082272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.