Tinerii manageri. Povestile de succes ale celor care pot relansa economia

Autor: Iuliana Roibu Postat la 29 mai 2011 448 afişări

Ce faceati in urma cu sase ani? Unde erati? Ce planuri aveati? Stiati ca va urma cea mai buna si apoi – poate - cea mai grea perioada din viata voastra profesionala? Aveati vreo idee ca urmeaza anii despre care se va vorbi inca multi ani ca despre a doua mare criza? Erati tanar si deja manager? Atunci cu siguranta ne-am cunoscut.

Intr-o cheie din nou optimista pentru economie, toata lumea isi face noi planuri. Inclusiv de evolutie in cariera, dat fiind ca vom vorbi din nou de afaceri in crestere, de businessuri luate de la zero, de creditare si de o sansa in plus pentru toata lumea.

La BUSINESS Magazin exista un excel in care notam evolutia celor 600 de manageri cu care am vorbit in ultimii sase ani. In dreptul fiecaruia este o rubrica in care completam atunci cand aflam ceva nou despre acea persoana: daca a promovat, daca si-a facut un business sau daca a avut o realizare peste asteptari. Poate 2011 va aduce mai multe schimbari in excelul acesta ca niciodata. Ne asteptam la efervescenta. Sau poate ca nici nu stim ce ne asteapta. Radu Hanga de la BT Assett Management este de departe cel mai optimist: "Sper ca cel mai memorabil moment din cariera mea nu a venit inca".

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/cover-story/tinerii-manageri-povestile-de-succes-ale-celor-care-pot-relansa-economia-8290582
8290582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.