Cel mai luxos mall din Bucuresti, aproape de deschidere (GALERIE FOTO)

Postat la 05 iulie 2010 643 afişări

E de lux. Ba nu, e departe de asa ceva! Isi va gasi locul sau pe piata. Ba nu, este un proiect gresit, trebuia facut altfel. Este maximul de calitate pe care si-l permite piata. Dar nu poti pune langa lux un magazin pentru mase. Ce se va intampla pana la urma cu magazinul Cocor, in jurul caruia se poarta aceste discutii?

Pe de alta parte, Dan Barbulescu considera ca "aceia care cumpara din Victoria 46 si Paul & Shark merg si in Unirea", fiind increzator in succesul noului Cocor datorita amplasamentului central si marcilor angajate in proiect ca Dolce & Gabbana, Cesare Paciotti sau Marc Jacobs - "va fi maximul de calitate pe care si-l permite piata" - si datorita unei inovatii: o cabina virtuala de proba prin intermediul careia potentialii cumparatori isi vor scana masurile, iar dupa scanarea colectiilor de imbracaminte, ar putea proba articolele din fata calculatorului.

Pana la urma, Aurel Besliu crede ca "exista piata pentru Cocor, exista perspective", chiar daca nu este de acord cu conceptul actual al proiectului si sustine ca romanii care vor sa cumpere lux "vor merge la cumparaturi tot in Viena, Istanbul, Dubai si Paris, nu la Bucuresti, de teama ca o sa rada lumea de ei". Doar inca o opinie ciudata in privinta proiectului comercial din Bucuresti care a starnit poate cele mai multe dispute pana acum, - iar povestea inca e departe de sfarsit.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/cel-mai-luxos-mall-din-bucuresti-aproape-de-deschidere-galerie-foto-6480320
6480320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.