Vocabular de om de lume

Postat la 19 februarie 2013 265 afişări

Ca organizatori de evenimente gourmet şi nu numai, luăm contact cu oameni din domenii variate şi cu diferite niveluri de educaţie culinară. Învăţăm multe de la fiecare din ei şi sperăm că şi ei pleacă de la noi cu mai mult decât un stomac plin. Sperăm să capete respect şi curiozitate faţă de aspectul cultural asociat acesteia.

Preparate servite în cadrul ultimei cine servite la El Bulli, înainte de închidere.

1) Martini uscat

2) Mojito-caipirinha

3) Mojito & baghetă cu măr

4) Gin fizz

5) Sfere de măsline

6) Alune mimetice

7) Ravioli de fistic

8) Parmesan porra

9) Parmesan cheese macaron

10) Balon de Gorgonzola

11) Chipsuri de ulei de măsline

12) Nectar flori

13) Hârtie de flori

14) Migdale crocante

15) Bruschetă cu roşii

16) Oul de aur

17) Meringue de scoici

18) Crochete lichide

19) Spumă afumată

20)

Ravioli de calamari & nucă cocos

21) Cristal soia

22) Ravioli nori cu lămâie

23) Beţe subţiri din soia

24) Somon nigiri

25) Crevetă fiartă

26) Creveţi

27)

Trandafiri cu wonton de şuncă şi apă de pepene

28) Canape cu şuncă & ghimbir

29) Pâine de brânză

30) Quinoa îngheţată cu foie-gras

31) Usturoi alb

32) Măduvă de viţel cu caviar

33) Muguri de pin shabu-shabu

34) Porra alune

35) Curry pui

36) Ceviche de homar

37) Taco Oaxaca

38) Gazpacho & usturoi alb

39) Castravete de mare

40) Pârjoală de iepure

41) Cappuccino de vânat

42)

Risotto de mure cu vânat & sos de carne

43) Iepure în sânge

44) Platou cu mirodenii

45)

Ace de ceai îngheţat cu mentă zaharisită

46) Infuzie de zmeură

47) Cornet Melba

48) Fondue Melba

49) Cutie

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cuvinete,
meniuri,
restaurante,
lux
/analize/comert/vocabular-de-om-de-lume-10572391
10572391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.