Cele mai răsunătoare eşecuri din ultimii 20 de ani. Care este domeniu în care niciun antreprenor român nu a reuşit

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 martie 2016 6808 afişări

SUCCES

La acest moment, Succes Nic Com este cel mai puternic comerciant român din domeniul alimentar după cifra de afaceri din 2014; a intrat în insolvenţă anul trecut, iar vânzările sale scad de la an la an. Succes Nic Com a raportat la Ministerul Finanţelor afaceri de 334 milioane de lei în 2014, în scădere cu peste 5% faţă de 2013. Mai mult, compania a trecut pe pierderi, de aproape 14 milioane de lei, şi a renunţat la aproape jumătate din salariaţi, respectiv circa 800 de oameni. Succes Nic Com, controlat de omul de afaceri Nicolae Sarcină, acuzat de evaziune fiscală cu prejudiciu de 7 milioane de euro, are atât operaţiuni de retail cât şi de producţie; cele peste 150 de magazine sub mai multe formate aduceau 70% din totalul cifrei de afaceri, potrivit datelor comunicate anterior de companie.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/cele-mai-rasunatoare-esecuri-din-ultimii-20-de-ani-care-este-domeniu-in-care-niciun-antreprenor-roman-nu-a-reusit-15063472
15063472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.