Ce inseamna pentru un sef sa aiba spirit de echipa

Postat la 09 septembrie 2010 599 afişări

Comunicati in permanenta cu echipa si transmiteti-le celorlalti ceea ce stiti, fara teama ca daca o faceti inseamna ca va expuneti ca vreunul dintre ei sa va ia locul, le recomanda tinerilor manageri Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC si al Asociatiei Romane a Bancilor.

"Nu fiti ca nucul, care face umbra atat de deasa, incat nu mai creste nimic pe langa el", spune Ghetea. Mai mult, adauga el, cei care "tin pentru ei" cunostinte si idei din teama de a nu-si pierde functia pot avea surpriza sa vada ca nici nu pot fi promovati mai departe, tocmai fiindca nu si-au pregatit nici un inlocuitor si nu are cine sa le preia munca.

Radu Ghetea: "Nu fiti ca nucul pe langa care nu mai creste nimic" (VIDEO)

-------------------------------------

Radu Gratian Ghetea a fost invitatul celui de-al cincilea eveniment din seria MEET THE CEO, organizat lunar de BUSINESS Magazin. La precedentele editii au participat Mariana Gheorghe (Petrom) si Liliana Solomon (Vodafone), Misu Negritoiu (ING Bank Romania), Saduokhas Meraliyev (Rompetrol) si Yorgos Ioannidis (Romtelecom). Pentru a afla invitatii editiilor viitoare si pentru detalii despre proiectul MEET THE CEO, accesati sectiunea Evenimente sau apelati numarul de telefon 0318.256.293.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/ce-inseamna-pentru-un-sef-sa-aiba-spirit-de-echipa-7124353
7124353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.