Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, îşi adaugă un nou parc comercial în portofoliu, după o investiţie de peste 5 mil. euro, şi ajunge la 12 unităţi în ţară

Autor: Cristina Bellu Postat la 30 aprilie 2024 26 afişări

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, îşi adaugă un nou parc comercial în portofoliu, după o investiţie de peste 5 mil. euro, şi ajunge la 12 unităţi în ţară

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, liderul comerţului electro-IT local şi una dintre cele mai puternice companii antre­prenoriale româneşti, va deschide pe 1 mai, în oraşul Vălenii de Munte, un parc comercial de 3.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 5 milioane de euro.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, iar printre chiriaşi se găsesc brandurile Altex, Animax, Sinsay şi Pepco.

Reţeaua Cometex a ajuns la 12 parcuri de retail în Braşov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huşi, Vatra Dornei şi Vălenii de Munte, iar oficialii companiei spun că în următorii doi ani plănuiesc să deschidă peste 20 de astfel de proiecte.

”Planul nostru de extindere la nivel naţional este în desfăşurare şi avem încredere că noul retail park va contribui la prosperitatea economică a comunităţii locale.”, spune Vicenţiu Spătaru, directorul general Cometex.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cometex,
grup,
parc,
real,
investitie,
portofoliu,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.