UniCredit preia tot portofoliul de retail al RBS - active de 315 milioane euro şi pasive de 230 milioane euro

Postat la 30 aprilie 2013 28 afişări

UniCredit Ţiriac Bank şi UniCredit Consumer Financing au semnat marţi cu RBS România contractul de achiziţie a portofoliului de retail al britanicilor, care cuprinde active de 315 milioane euro şi pasive de 230 milioane euro, scrie Ziarul Financiar.

UniCredit preia tot portofoliul de retail al RBS - active de 315 milioane euro şi pasive de 230 milioane euro

 Tranzacţia include şi segmentul de tip private banking (Royal Preferred Banking).

De asemenea, cele două părţi au agreat transferul angajaţilor RBS Romania care lucrau pe zona de retail şi private banking.

Tranzacţia aşteaptă acum aprobarea BNR şi a Consiliului Concurenţei.

"Segmentul de retail este important pentru noi şi această achiziţie se potriveşte foarte bine strategiei noastre de dezvoltare pe termen mediu şi lung, urmând să ne menţinem abordarea de bancă europeană de top pe piaţa românească", a declarat pentru Ziarul Financiar Rasvan Radu, CEO al UniCredit Ţiriac Bank şi country chairman al grupului UniCredit în România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-preia-tot-portofoliul-de-retail-al-rbs-active-de-315-milioane-euro-si-pasive-de-230-milioane-euro-10822906
10822906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.