Trei persoane condamnate la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani, prinse în Capitală

Postat la 05 ianuarie 2013 15 afişări

Trei persoane condamnate pentru tâlhărie, vătămare corporală, furt calificat, violare de domiciliu şi înşelăciune la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani au fost prinse în ultimele 24 de ore, în Capitală, de către poliţiştii bucureşteni.

Astfel, pe numele autorului infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave erau emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea ce însumează 12 ani, acesta fiind în prezent încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, pe numele autoarei infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu era emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani şi şase luni de închisoare, aceasta fiind prinsă şi încarcerată în arestul Poliţiei Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
condamnate,
pedepse,
închisoare
/actualitate/trei-persoane-condamnate-la-pedepse-cu-inchisoarea-ce-insumeaza-20-de-ani-prinse-in-capitala-10430729
10430729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.