Ce vrea sa faca Udrea cu bugetul de 524 milioane euro. La sedinta foto de dupa bilantul MDRT: „Dar pantofii mei nu va plac?”

Postat la 06 ianuarie 2011 14 afişări

S-a lasat asteptata fix 5 minute. "Nu mai stiam cati mai sunteti", s-a mirat Elena Udrea, zambind catre sala plina de camere de luat vederi si blituri, dupa care a inceput sa turuie bilantul pe 2010 al ministerului pe care il conduce.

Din cand in cand isi arunca ochii pe cele 13 foi pe care le avea in fata, pentru a nu gresi cifrele pe care le stia pe dinafara. "La inceputul anului 2010 am plecat la drum cu un buget mai mic cu 41% (circa 2,2 miliarde lei, echivalentul a 524,2 milioane euro - n.red.), fata de bugetele insumate ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei si Ministerului Turismului in 2009. Cu bani putini a trebuit sa continuam programele a doua ministere, sa platim datorii, sa finalizam proiecte aflate in implementare si sa incepem altele noi", a spus pe nerasuflate Udrea, care a aratat ca in 2011 are un buget cu circa 1% mai redus comparativ cu anul trecut. Timp de o ora, sefa de la Dezvoltare si Turism a prezentat "lucrurile pe care le-am realizat in 2010", prioritatile strategice, proiecte legislative, absorbtia fondurilor europene, precum si "tinte" pe 2011. "MDRT este campion la absorbtia fondurilor europene prin programul Regio", "suntem primul minister care are standarde de cost", astfel ca un km de drum comunal sau judetean va costa la fel si in Constanta si in Maramures, si in Iasi si la Olt.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
MDRT,
bilant,
Udrea,
buget
/actualitate/politic/ce-vrea-sa-faca-udrea-cu-bugetul-de-524-milioane-euro-la-sedinta-foto-de-dupa-bilantul-mdrt-dar-pantofii-mei-nu-va-plac-7866474
7866474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.