Oradea investeteşte 6 mil. lei în reabilitarea a două centre sociale

Postat la 28 noiembrie 2012 7 afişări

Primăria Oradea a demarat un program investiţional în valoare totală de peste 6 mil. lei (circa 1,4 mil. euro), susţinut din fonduri europene, pentru reabilitarea şi modernizarea a două centre de cazare temporară. Cele două proiecte sunt finanţate în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 3 - ’’Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.2 – ‘’Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale’’.

În cadrul primului proiect european vor fi reabilitaţi 1.370 mp, suprafaţa desfăşurată, aferentă clădirii în care se înfiinţează centrul de cazare temporară nr. 2, din Oradea. Cel de-al doilea proiect european prevede reabilitarea şi modernizarea a 1.580 mp, suprafaţa desfăşurată aferentă centrului de cazare temporară nr. 3, din Oradea. Termenul de finalizare al acestor proiecte este de doi ani de zile.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
investitii,
reabilitare,
centre sociale
/actualitate/oradea-investeteste-6-mil-lei-in-reabilitarea-a-doua-centre-sociale-10355936
10355936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.