Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Superpreţ: sistemul automatizat de evidenţiere a celor mai bune preţuri

Postat la 02 mai 2024 23 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Superpreţ: sistemul automatizat de evidenţiere a celor mai bune preţuri

Eticheta Super Preţ este un instrument prin care clienţii sunt informaţi că produsul afişat are cel mai bun preţ din online. Această etichetă este acordată pe baza unui algoritm automatizat care compară, la fiecare 15 minute, preţurile disponibile în piaţă pentru fiecare din peste 700.000 de produse.

Descrierea inovaţiei:

Lansat în martie 2023, Super Preţ poate fi regăsit la peste 700.000 de produse din toate grupele de nevoi din oferta eMAG şi a sellerilor din marketplace. Acesta atestă faptul că produsul are cel mai mic preţ, prin comparaţie cu preţurile practicate de alţi retaileri la un anumit moment. Această inovaţie este posibilă datorită unui algoritm automat de comparare a preţurilor, care a fost dezvoltat ca parte a unui plan amplu de investiţii pe trei ani în tehnologie dezvoltată de eMAG în România, care se ridică la  447 de milioane de lei.

Eticheta Super Preţ a fost dezvoltată pentru a veni în întâmpinarea clienţilor într-o perioadă în care inflaţia şi costurile mari au pus presiune pe bugetele oamenilor, care au devenit din ce în ce mai atenţi la felul în care îşi gestionează cheltuielile. În egală măsură, Super Preţ simplifică experienţa de cumpărare a clienţilor la fiecare sesiune de cumpărături.

Elementul de noutate:

Super Preţ este un instrument inovator, care le oferă clienţilor garanţia celui mai bun preţ, fără să mai fie nevoie ca ei să caute în mai multe magazine  şi să  piardă timp comparând oferte. Datorită lui, experienţa de cumpărare este mai simplă şi mai bună.

Efectele inovaţiei:

De la lansarea acestui instrument şi până în prezent, peste 30% dintre comenzi au fost plasate pentru produsele care aveau eticheta Super Preţ. Gradul de utilizare crescut reflectă utilitatea lui în vieţile clienţilor noştri şi confirmă că dezvoltările din spate şi tehnologia pe care o folosim le oferă o experienţă bună de shopping, care îi ajută să economisească şi timp şi bani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inovatie de marketing,
e-mag,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.