Fiica unui fost senator, BĂTUTĂ în plină stradă. Beat, agresorul I-A RUPT mâna

Postat la 08 iunie 2018 154 afişări

Fiica fostului senator de Braşov Sebastian Grapă a fost bătută de un individ de 58 de ani, în stare de ebrietate, care i-a rupt mâna. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Fiica unui fost senator, BĂTUTĂ în plină stradă. Beat, agresorul I-A RUPT mâna

Agresiunea a avut loc miercuri, într-un parc din centrul Braşovului. Fiica lui Grapă a fost bătută de un bărbat beat, în timp ce era deja întinsă pe o bancă.

Fata a ajuns la urgenţă şi tatăl ei a depus plângere la Secţia 1 Poliţie. Adolescenta de 18 ani are mâna ruptă.

O persoană care s-a recomandat drept fiica bătăuşului a arătat cu degetul spre fiica lui Grapă, care ar fi agresat o altă tânără.

„Rezultatul «corecţiei» aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenţia tururor celor care-şi exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întîmplat... Dacă mai au şi copii ... le doresc să nu păţească acelaşi lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viaţă trebuie să fii dereglat rău la bibilică. În privinţa a ce i-aş fi făcut eu ca tată al copilului este uşor de imaginat. Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aş fi rupt, dar eu cred că statutul de fiinţă umană şi educaţia sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic şi să aştept ca Secţia 1 Poliţie Braşov să-şi facă datoria“, a mai scris Sebastian Grapă pe reţeaua de socializare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.