Răstunare de situaţie în cazul lui "Busu". Aproape externat, starea sa e în continuare foarte, foarte gravă! Anunţul făcut de medicul care l-a operat

Postat la 21 noiembrie 2018 779 afişări

Noi detalii despre starea lui Florin Busuioc (56 de ani). Omul de televiziune, poreclit "Busu", nu va fi externat, deşi circulau zvonuri în acest sens, iar condiţia în care se află e în continuare una precară.

Răstunare de situaţie în cazul lui "Busu". Aproape externat, starea sa e în continuare foarte, foarte gravă! Anunţul făcut de medicul care l-a operat

Actorul a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală, acolo unde a fost internat actorul Florin Busuioc, după ce a fost adus de la Craiova, şi de unde vin mai multe informaţii contradictorii.

 

Florin Busuioc  nu a fost externat şi nici nu a intrat în sala de operaţie aşa cum s-a vehiculat. În urmă cu două săptămâni, actorul a suferit un infarct acut, urmat de alte trei stopuri cardiace şi a fost la un pas să piardă lupta cu viaţa. Prezentatorul Pro Tv a fost operat cu succes la Craiova, în clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă de o echipă de trei medici tineri, conduşi de dr. Paul Traşcă. Medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat  de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
externare,
stare,
operatie,
anunt,
caz,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.