UDMR nu a acceptat proiectul PDL pentru reorganizarea administrativa

Postat la 14 iunie 2011 11 afişări

Liderii PDL si cei ai UDMR, reuniti in sedinta coalitiei, nu au ajuns la un acord privind proiectul de reorganizare administrativa a tarii, reprezentantii formatiunii maghiare spunand in timpul discutiilor ca nu au sustinere din teritoriu pentru modificarea propusa de catre PDL.

"Liderii UDMR nu au acceptat proiectul PDL, spunand ca nu au sustinere din teritoriu", au declarat agentiei MEDIAFAX surse participante la discutie. Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca unii democrat-liberali considera ca s-a facut o greseala atunci cand secretarul general al partidului, Ioan Oltean, a declarat ca Executivul ar dori sa-si asume raspunderea pe un astfel de act normativ. Reprezentanti ai PDL considera ca, daca s-ar asuma raspunderea, ar exista riscul ca Guvernul sa cada la o eventuala motiune de cenzura a opozitiei. Atat premierul Emil Boc, cat si alti lideri ai PDL au refuzat sa faca vreo declaratie in legatura cu concluziile sedintei de luni a coalitiei. Conducerea PDL s-a reunit in sedinta BPN la ora transmiterii acestei stiri. La sosirea la sediul partidului, atat premierul Emil Boc, cat si secretarul general al partidului, Ioan Oltean, au refuzat sa dea vreo declaratie presei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
udmr,
pdl,
reorganizare,
sustinere
/actualitate/politic/udmr-nu-a-acceptat-proiectul-pdl-pentru-reorganizarea-administrativa-8341415
8341415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.