O firmă închiriază iPhone 11 Pro în România. Cât te costă pentru 12 luni

Postat la 11 iunie 2020 384 afişări

O firmă închiriază iPhone 11 Pro în România. Cât te costă pentru 12 luni

Pentru cei care nu doresc să cumpere un iPhone 11 Pro, dar au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru o anumită perioadă, dintr-un motiv sau altul, o firmă oferă spre închiriere smartphone-ul. La modelul iPhone 11 Pro 64 GB, preţurile încep de la 500 de lei/lună. Dacă telefonul este închiriat pentru o perioadă mai lungă, preţul scade, până la 230 de lei/lună (pe 12 luni).

Un iPhone 11 Pro costă, la eMAG, 5.230 de lei. Chiria pentru un an la firmă ar costa 2.760 de lei.

Firma oferă doar două modele de smartphone-uri. Celălalt este Pixel 4, la care preţurile încep de la 180 de lei şi ajung la 380 de lei.

Firma care oferă telefonul pentru închiriere se numeşte Lizit.ro. Sunt disponibile şi alte dispozitive, printre care tablete, camere video de acţiune, ceasuri inteligente, boxe sau console video.

Chiria pentru o consolă Play Station 4 este de 230 de lei/lună, dacă este luată pentru 30 de zile. Când dispozitivul este închiriat pentru un an, chiria lunară scade la 80 de lei.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
firma,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.