Numărul de oferte de chirii, dublu în septembrie

Autor: Ioana Matei Postat la 23 septembrie 2013 63 afişări

În primele două săptămâni ale lunii septembrie s-au înregistrat aproximativ 15.000 de anunţuri noi pentru închirieri de garsoniere şi apartamente, potrivit rapoartelor companiei Mercador.ro. Tot pentru aceeaşi categorie, se remarcă o dublare a numărului de anunţuri noi faţă de perioada anterioară în judeţele Iaşi, Constanţa şi Braşov.

Numărul de oferte de chirii, dublu în septembrie

Astfel, în septembrie numărul anunţurilor pentru închirieri de locuinţe va creşte cu peste 50% faţă de luna august a aceluiaşi an.

Chiria medie cerută de proprietari pentru o garsonieră în Bucureşti este de aproximativ 231 de euro, iar pentru un apartament de 2 camere ajunge la 390 de euro. Dintre judeţele studiate: Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Braşov, cel mai mic preţ pentru închirierea unei locuinţe este în judeţul Braşov, cu o medie de 170 de euro pentru o garsonieră şi de 250 de euro pentru un apartament cu două camere.

Din cele peste 1.000.000 de anunţuri de pe Mercador.ro, mai mult de 180.000 intră în categoria imobiliare. Dintre acestea, aproximativ 20% sunt pentru închirieri de apartamente şi case.

Mercador.ro este un site românesc cu anunţuri gratuite generaliste. Printre cele mai căutate anunţuri sunt cele din categoriile imobiliare, auto, electronice şi electrocasnice, produse de modă şi pentru copii, articole sportive şi obiecte pentru casa şi gradină. În categoria imobiliare, pe Mercador.ro se găsesc anunţuri de închiriere şi vânzare apartamente, garsoniere, case sau spaţii de birouri, cât şi terenuri şi case de vacanţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
brasov,
companie,
constanta,
dublare
/actualitate/numarul-de-oferte-de-chirii-dublu-in-septembrie-11378113
11378113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.