Niţă: Banii din listarea Nuclearelectrica, folosiţi pentru majorarea capitalului EnergoNuclear

Postat la 23 septembrie 2013 53 afişări

Banii obţinuţi de Nuclearelectrica din majorarea de capital şi listarea la bursă ar trebui folosiţi pentru majorarea capitalului EnergoNuclear, firma mixtă care ar urma să construiască reactoarele nucleare 3 şi 4, a declarat luni ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă.

Niţă: Banii din listarea Nuclearelectrica, folosiţi pentru majorarea capitalului EnergoNuclear

 "Nuclearelectrica are câteva propuneri pentru investirea acestor bani, dar aici cred că va trebui să mai discutăm. Dacă va ieşi contractul cu reactoarele 3 şi 4, Nuclearelectrica va trebui să majoreze capitalul EnergoNuclear, deci aceşti bani ar trebui să meargă acolo. Sunt patru proiecte, pe care însă nu le iau încă în considerare până nu ştim ce vom face cu reactoarele 3 şi 4. Vom şti întro lună, o lună şi jumătate", a afirmat Niţă într-o conferinţă de presă.

EnergoNuclear este compania mixtă creată pentru derularea investiţiei în construcţia reactoarelor nucleare 3 şi 4 la centrala de la Cernavodă, aflată în administrarea Nuclearelectrica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/nita-banii-din-listarea-nuclearelectrica-folositi-pentru-majorarea-capitalului-energonuclear-11378062
11378062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.