Millennium Bank returnează posesorilor de carduri 3% din valoarea cumpărăturilor

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 septembrie 2011 87 afişări

Millennium Bank a lansat facilitatea Card cu Bani Înapoi, prin care returnează posesorilor de card de debit ataşat contului de salariu 3% din valoarea cumpărăturilor efectuate în supermarketuri şi benzinării.

Clienţii primesc înapoi 3%, în limita a 100 de lei lunar, din valoarea cumpărăturilor de minimum 300 de lei. Suma minimă de 300 de lei poate fi cumulată dintr-un număr nelimitat de tranzacţii la supermarketuri şi benzinării din România. Bonusul este transferat în următoarea lună în contul de salariu.

"Decizia de a recompensa plăţile efectuate la supermarketuri şi benzinării este strâns legată de comportamentul clienţilor, statisticile noastre indicând că două din trei cumpărături achitate cu un card de debit în România sunt realizate la aceste categorii de comercianţi", a declarat Eliza Erhan, director de dezvoltare a produselor de retail la Millennium Bank.

Contul de salariu al Millennium Bank este disponibil în lei şi are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum şi pentru două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit ataşat contului.

Millennium Bank, parte din grupul portughez Millennium bcp, avea la finele anului trecut active de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro). În al doilea trimestru al anului în curs, banca a avut o pierdere de 3,7 milioane de euro, faţă de o pierdere de 5,7 milioane în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-bank-returneaza-posesorilor-de-carduri-3-din-valoarea-cumparaturilor-8703049
8703049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.