Gigantul Apple trece din nou de bariera de 1.000 de miliarde de dolari pe bursa americană

Autor: Alex Ciutacu Postat la 01 mai 2019 98 afişări

Gigantul Apple trece din nou de bariera de 1.000 de miliarde de dolari pe bursa americană

Miercuri la ora 17.15 acţiunile Apple se tranzacţionau pe bursa Nasdaq la 212,2 dolari per acţiune, în creştere cu 5,7% de la începutul şedinţei, depăşind astfel din nou o valoarea bursieră de 1.000 miliarde dolari, potrivit Google Stocks.

Cursa nu a fost uşoară pentru acţiunile Apple în contextul în care compania a raportat vânzări sub aşteptări pe anumite linii de produse cum ar fi iPhone-ul – pe fondul unor vânzări sub aşteptări în piaţa din China.

Apple a mai spart această barieră şi anul trecut când a devenit prima companie de pe bursa americană care atinge acest prag de referinţă, prag pe care l-au atins mai târziu şi Microsoft şi Amazon.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
bursa,
miliarde,
spargere,
actiuni,
actiune,
asteptari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.