Dispozitiv exploziv DETONAT de un bărbat într-o sală a Universităţii "Asachi" din Iaşi. În sală se aflau 44 de oameni. Costoiu: Bărbatul a ameninţat că a lăsat şi alte bagaje cu explozibil în clădire

Postat la 08 iulie 2013 44 afişări

O explozie a avut loc, luni dimineaţă, într-o sală de curs a Facultăţii de Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnică "Gheorghe Asachi", în timpul examenului de licenţă, după ce un bărbat a intrat în sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care le-a detonat, fără a exista victime, ministrul Mihnea Costoiu declarând că bărbatul respectiv a anunţat că a lăsat şi alte bagaje cu explozibil în clădire.

Dispozitiv exploziv DETONAT de un bărbat într-o sală a Universităţii "Asachi" din Iaşi. În sală se aflau 44 de oameni. Costoiu: Bărbatul a ameninţat că a lăsat şi alte bagaje cu explozibil în clădire

 Ministrul delegat pentru Învăţământ superior Mihnea Costoiu a spus că bărbatul a ameninţat că a lăsat alte bagaje cu material exploziv în săli din clădirea veche a facultăţii, care are corp comun cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Ministrul a spus că Poliţia şi SRI fac cercetări la faţa locului, pentru că nu se ştie dacă afirmaţiile acestuia despre alte bagaje cu exploziv sunt sau nu reale.

Costoiu a spus că bărbatul declara că are o problemă cu Poliţia, nu cu cei din facultate.

Costoiu a făcut aceste declaraţii la intrarea în sediul central al PSD din Bucureşti, unde are loc şedinţa Biroului Permanent Naţional al acestei formaţiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dispozitiv-exploziv-detonat-de-un-barbat-intr-o-sala-a-universitatii-asachi-din-iasi-in-sala-se-aflau-44-de-oameni-costoiu-barbatul-a-amenintat-ca-a-lasat-si-alte-bagaje-cu-explozibil-in-cladire-11108300
11108300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.