Cine sunt vedetele care ar putea prezenta Gala Premiilor Oscar, în locul lui Eddie Murphy? (GALERIE VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 10 noiembrie 2011 12 afişări

După ce Eddy Murphy a renunţat la rolul său de gazdă pentru ediţia din 2012 a premiilor, organizatorii galei au început deja să caute posibili înlocuitori.

Kevin Hart

Actorul a făcut stand up comedy, aşa că este obişnuit cu publicul, dar mai ales cu postura de comediant. Este extrem de acid şi cu limba ascuţită, două calităţi care, în genere, sunt apreciate la astfel de evnimente.

Billy Crystal

Este cu siguranţă unul dintre favoriţi, având experienţă la acest capitol. Prestaţia sa a fost lăudată ori de câte ori a mai prezentat un eveniment de asemenea anvergură, inclusiv atunci când a mai fost gazda decernării premiilor Oscar.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-vedetele-care-ar-putea-prezenta-gala-premiilor-oscar-in-locul-lui-eddie-murphy-galerie-video-8960395
8960395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.