Cine sunt vedetele care ar putea prezenta Gala Premiilor Oscar, în locul lui Eddie Murphy? (GALERIE VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 10 noiembrie 2011 12 afişări

După ce Eddy Murphy a renunţat la rolul său de gazdă pentru ediţia din 2012 a premiilor, organizatorii galei au început deja să caute posibili înlocuitori.

Wanda Sykes

Wanda Sykes este varianta feminină a lui Chirs Rock, aşadar, prezenţa ei pe scenă în calitate de gazdă nu ar avea cum să se dovedească o alegere greşită.

Hugh Laurie

Chiar dacă serialul Dr. House, cel care l-a făcut celebru pe Hugh Laurie, nu este unul de comedie, actorul s-a lansat în Marea Britanie ca actor ale acestui gen. Nu ar trebui, deci, să-i fie greu să-şi asume rolul de prezentator charismatic şi amuzant al galei de decernare a celor mai importante premii din industria filmului.

Amy Poehler

A găzduit ani la rând ediţia de weekend a emisiunii Saturday Night Live Weekend Update, motiv pentru care ar putea duce la bun sfârşit prezentarea galei Oscarurilor.

VEZI CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-vedetele-care-ar-putea-prezenta-gala-premiilor-oscar-in-locul-lui-eddie-murphy-galerie-video-8960395
8960395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.