Cine sunt vedetele care ar putea prezenta Gala Premiilor Oscar, în locul lui Eddie Murphy? (GALERIE VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 10 noiembrie 2011 12 afişări

După ce Eddy Murphy a renunţat la rolul său de gazdă pentru ediţia din 2012 a premiilor, organizatorii galei au început deja să caute posibili înlocuitori.

Jack Black

Este un personaj ilar şi una dintre marile sale calităţi este că nu se teme să improvizeze. Nu arată ca tocmai scos din cutie, iar asta îl face special, într-o încăpere în care toată lumea s-a străduit să arate perfect.

Brian Williams

Deşi este prezentator de ştiri şi, în cea mai mare parte a timpului, are mina serioasă aferente meseriei, Brian Williams este un personaj extrem de amuzant, iar jurnaliştii de la Time cred că s-ar potrivi în rolul de prezentator al Oscarurilor.

Tina Fey

Pentru ea, este momentul potrivit pentru a primi acest job. Nu numai că în America este pe val, fiind personajul principal al serialului 30 Rock, dar este şi o actriţă cu mult umor. În plus, prezentarea galei de către o femeie este mai mult decât binevenită, în condiţiile în care cei mai mulţi prezentatori, de-a lungul timpului, au fost bărbaţi.

VEZI CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-vedetele-care-ar-putea-prezenta-gala-premiilor-oscar-in-locul-lui-eddie-murphy-galerie-video-8960395
8960395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.