Cele mai periculoase aterizări - VIDEO

Autor: Matei Postat la 21 august 2012 62 afişări

Deşi turbulenţele din timpul zborurilor sunt neplăcute, de cele mai multe ori, nu reprezintă pericole reale. Totuşi, schimbările neregulate de vînt din apropierea solului sunt adevărate provocări pentru piloţi.

Potrivit principiilor de zbor "Basic Principles of Aircraft Flight" descrise pe siteul psihologului american Dr. Raymond Lloyd Richmond, dacă avionul este pe cale să aterizeze şi direcţia vântului se schimbă brusc, suflând din coada avionului, acesta poate să fie împins dincolo de capătul pistei.

În încercarea de a ateriza în vecinătatea unei furtuni, piloţii care nu au fost deviaţi spre un alt aeroport în timp util au fost suprinşi de puternice vânturi neregulate şi au atins pământul prea departe pe pistă pierzând controlul aeronavelor. Nu dorim nimănui să treacă prin momentele experimentate de cei aflaţi la bordul acestor avioane la aterizare

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aterizări,
turbulenţe,
avioane
/actualitate/cele-mai-periculoase-aterizari-video-9967243
9967243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.