Cele mai aşteptate jocuri din 2013 – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 04 ianuarie 2013 90 afişări

Multe dintre jocurile care ar fi trebuit lansate anul precedent au avut întârzieri, astfel că 2013 va fi anul marilor lansări al unor proiecte mult aşteptate.

3. The Last of Us:Povestea se petrece în viitor, în urma unui eveniment catastrofic. O ciupercă a infectat o mare parte din populaţia Pământului, trasformând oamenii în zombie. Personajele principale ale jocului, Joel si Ellie au vor avea o călătorie al cărei scop îl puteţi descoperi doar jucând jocul.

4. Watch Dogs:Spre deosebire de celelalte jocuri care au ca scop nimicirea duşmanilor în moduri cât mai sângeroase, personajul principal pe nume Aiden Pearce este un geniu al tehnologiei care îşi va elibera mânia prin intermediul domeniului pe care îl stăpâneşte atât de bine.

2. Grand Theft Auto V:În primăvara lui 2013 se vor împlini cinci ani de când a fost lansat Grand Theft Auto IV, iar cel aşteptat pare să aducă mari schimbări francizei. Cel de-al 15-lea din seria Grand Theft Auto, jocul începe cea de-a cincea eră a jocului. Acţiunea se desfăşoară în oraşul fictiv Los Santos şi în zonele înconjurătoare specifice sudului statul

1.BioShock Infinite(26 februarie):Premizele jocului lansat de Irrational aduc aminte de un context de poveste, dar în loc ca un cavaler să salveze o prinţesă dintr-un castel, un agent guvernamental pe nume Booker DeWitt este trimis să salveze o femeie cu puteri supranaturale pe nume Elizabeth. Jocul BioShock iniţial este clasat în topul celor mai bune zece jocuri din lume, prin urmare nu este o surpriză faptul că toată lumea aşteaptă ca acesta să fie unul dintre cele mai bune jocuri din 2013 sau chiar din toate timpurile

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
asteptate,
Beyond
/actualitate/cele-mai-asteptate-jocuri-din-2013-galerie-foto-si-video-10427975
10427975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.