Cele mai aşteptate jocuri din 2013 – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 04 ianuarie 2013 90 afişări

Multe dintre jocurile care ar fi trebuit lansate anul precedent au avut întârzieri, astfel că 2013 va fi anul marilor lansări al unor proiecte mult aşteptate.

7. Tomb Raider (5 martie):Se spune că ultimul joc din serie va fi cea mai captivantă aventură Lara Croft, din punct de vedere al intensităţii, anvergurii şi complexităţii personajelor. Lara se va transforma dintr-un arheolog cu puteri miraculoase într-o supravieţuitoare greu încercată, blocată pe o insulă plină de duşmani.

6. SimCity (5 martie):Cele mai bune zile ale francizei par să fi apus demult, chiar dacă ultimele lansări s-au bucurat de succes. Prin acest joc se aşteaptă ca franciza să se bucure de o renaştere, mai ales datorită elementelor online şi sociale care transformă SimCity într-un SimContinent, unde prietenii pot să îşi construiascî propriile metropole vecine.

5. Dead Space 3 (8 februarie):Una dintre cele mai puternice francize de jocuri din ultimii ani, îl aduce pe protagonistul Isaac Clark în centrul atenţiei jucătorilor, fiind înzestrat cu mai multă personalitate decât în ediţiile precedente. Acţiunea nu se va mai petrece pe o aeronavă abandonată, ci pe o suprafaţă îngheţată a planetei Tau Volantis unde Clarke va căuta extratereştri cunoscuţi drept "Markers."

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
asteptate,
Beyond
/actualitate/cele-mai-asteptate-jocuri-din-2013-galerie-foto-si-video-10427975
10427975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.