Cele mai aşteptate jocuri din 2013 – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 04 ianuarie 2013 90 afişări

Multe dintre jocurile care ar fi trebuit lansate anul precedent au avut întârzieri, astfel că 2013 va fi anul marilor lansări al unor proiecte mult aşteptate.

10. Beyond: Two Souls:Jocurile regizorului David Cage şi a companiei lui, Quantic Dream, au fost întotdeauna inspirate şi au creat mari aşteptări care au fost înşelate doar în cazuri izolate precum jocurile Heavy Tain şi Indigo Prophecy. Beyond aduce pe ecranele împătimiţilor de jocuri pe actriţa Ellen Page în rolul lui Jodie Holmes, o tânără care fuge de Guvernul aflat pe urmele. Holmes are un prieten puternic, o forţă nevăzută care o apără de duşmani. Jocul aduce în prim plan o poveste despre ce se întâmplă în viaţa de după moarte, scopul regizorului de a crea o punte între jocuri şi scenaristitică fiind astfel atins.

9. Gears of War: Judgment(19 martie):Majoritatea a speculat că jocul Gears of War 3 va marca finalul francizei, dar iată că noul joc Gears of War: Juddgement aşteptat la începutul acestui an, contrazice aşteptările. Pasionaţii de jocuri pot călători în timp până în perioada războiului Locust, unde vor afla poveştile Lt. Damon Baird şi pe ale Pvt. Augustus Colen înainte de întâlnirea lor cu Delta.

8.DmC(Devil May Cry, 15 ianuarie):Aşteptat pe 15 ianuarie 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, noul Devil May Cry va fi lansat pe PC doar cu 10 zile mai târziu, pe 25 ianuarie 2013. Ideea iniţială a seriei de jocuri a fost ca această să continue seria Resident Evil lansată de Capcom, dar, în cele din urmă DmC s-a dovedit a fi atât ceva total diferit, cu un personaj principal pe nume Dante care doreşte să răzbune moartea mamei sale exterminând demonii care îi ies în cale.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
asteptate,
Beyond
/actualitate/cele-mai-asteptate-jocuri-din-2013-galerie-foto-si-video-10427975
10427975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.