Ce salarii au angajaţii din Poliţia Locală Bucureşti? Acestea ar fi crescut în 2020

Postat la 10 iulie 2020 905 afişări

Ce salarii au angajaţii din Poliţia Locală Bucureşti? Acestea ar fi crescut în 2020

După ce în luna mai un poliţist local din Timiş a decis să publice pe internet fluturaşul său de salariu, subiectul revine din nou în discuţie după ce hotnews.ro a publicat un material exclusiv în care sunt prezentate salariile angajaţilor de la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Conform publicaţiei mai sus citate, salariile au crescut în ultimul an, iar în luna aprilie 2020, salariul mediu brut la nivel naţional a fost de 5.243 lei.

Salariile din Poliţia Locală Bucureşti, pe fiecare funcţie, sunt următoarele:

-Directorul general  – 18.148  lei/ brut

-Directorul general adjunct şi cel executiv – 17.687 lei / brut

-Un şef serviciu – 13.842 lei / brut

-Un poliţist local – până la 8.196 lei / brut

-Un şofer – 4.093 lei / brut

Un aspect important ar fi că aceste salarii nu cuprind toate sporurile şi nici norma de hrană. Asta înseamnă că la cifrele de mai sus se mai poate adăuga un spor pentru condiţii vătămătoare de 15% şi normă de hrană în valoare de 32 lei/zi.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
angajati,
crestere,
politie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.