BREAKING NEWS! Telekom România vinde divizia fixă către Orange. Ce se întâmplă cu clienţii

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 05 noiembrie 2020 291 afişări

BREAKING NEWS! Telekom România vinde divizia fixă către Orange. Ce se întâmplă cu clienţii

Tranzacţia de care se vorbeşte pe piaţa locală de comunicaţii de ani de zile este la un pas de semnătura finală pentru a deveni realitate: Romtelecom, divizia de servicii fixe a grupului Telekom România, va fi preluat de Orange România, mutare care va consolida poziţia de lider a francezilor pe piaţa locală de comunicaţii, au declarat pentru ZF mai multe surse din industria de telecom.

Tranzacţia ar urma să fie anunţată oficial mâine dimineaţă, conform datele ZF.

În final, s-a decis ca divizia de telefonie mobilă să rămână în portofoliul nemţilor, şi să acţioneze în continuare de una singură pe piaţă, fără a face obiectul acestei tranzacţii.

CEO interimar al Telekom Fix, fostul Romtelecom, va fi numit Vladan Pekovic, care ocupă în prezent poziţia de director de tehnologie în cadrul Telekom România, conform surselor ZF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
romtelecom

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.