Google limiteaza folosirea platformei Windows in cadrul companiei

Postat la 01 iunie 2010 12 afişări

Google limiteaza utilizarea in cadrul companiei a platformei software Windows, produsa de Microsoft, din cauza ingrijorarilor legate de securitate, potrivit Financial Times.

Actiunea de a inlocui Windows cu alte sisteme de operare a inceput in ianuarie, dupa ce operatiunile Google din China au fost afectate de atacuri informatice. Google are peste 10.000 de angajati la nivel mondial.

"Nu mai folosim Windows. Este un efort legat de securitate", a afirmat un angajat al companiei de cautare pe Internet. Altul a indicat ca multi salariati s-au orientat catre sistemul de operare Mac, al Apple, dupa atacurile informatice din China.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Google,
Windows,
companie
/actualitate/afaceri/google-limiteaza-folosirea-platformei-windows-in-cadrul-companiei-6236391
6236391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.