Cine sunt strainii sub 40 de ani care conduc in Romania afaceri de miliarde

Postat la 29 iunie 2011 196 afişări

Expatii raman si anul acesta prezente importante la conducerea companiilor din Romania, indiferent de domeniul de activitate. Experienta internationala este principalul argument in favoarea lor, chiar daca, spre deosebire de anii trecuti, in ultima perioada am asistat la mai putine angajari de manageri veniti din strainatate. Sunt si lucruri care nu s-au schimbat in ceea ce-i priveste – raman printre cel mai bine platiti manageri din Romania.

Tomohiro Nakashima - SONY

Tomohiro Nakashima ocupa in prezent pozitia de country head Eastern Balkans & Romania la Sony Central and Southeast Europe. Nakashima si-a inceput cariera in cadrul companiei in urma cu 14 ani. In anul 1999 a ajuns in echipa de marketing global a segmentului de produse audio, iar patru ani mai tarziu Nakashima este numit country head in regiunea Pakistan/Afganistan. In anul 2006 preia operatiunile din Iran, iar intre 2008 si 2010 este responsabil de retailul magazinelor Sony Style la nivel global din biroul de la Tokio, urmand ca din 2010 sa fie country head pentru zona Balcanilor de Est. Din 2011 conduce operatiunile filialei din Romania.


Atanas Angelov - INCHCAPE MOTORS

Bulgarul Atanas Angelov lucreaza cu marca Toyota din 1998, iar din luna noiembrie a anului trecut a preluat oficial functia de group operations director in cadrul Toyota Romania, companie controlata de grupul britanic Inchcape. Angelov este responsabil in momentul de fata de managementul retelei de dealeri a Toyota in Romania. Anterior, in 2010, Atanas Angelov a detinut functia de director de vanzari si pentru dezvoltarea retelei Toyota in Bulgaria.


Michele Nusco - NUSCO GRUP

Michele Nusco conduce operatiunile din Romania ale afacerii de familie din domeniul imobiliarelor Nusco. Grupul italian a realizat pana acum investitii de 360 de milioane de euro pe piata locala, cea mai reprezentativa fiind cea in cladirea de birouri Nusco Tower din Capitala, alaturi de alte proiecte mai mici si o fabrica de usi si ferestre. Anul trecut intreg grupul care numara 370 de angajati a inregistrat o cifra de afaceri de 17 mil. euro. Michele Nusco a urmat studii in contabilitate si marketing la Milano si a completat educatia cu o serie de cursuri de formare profesionala de reorganizare si restructurare a intreprinderilor familiale, moment in care a inceput sa se implice in afacerile de familie.

CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/lideri/cine-sunt-strainii-sub-40-de-ani-care-conduc-in-romania-afaceri-de-miliarde-8410986
8410986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.