Cătălin Coşoi: Mă inspiră discuţiile cu oameni deştepţi şi deschişi să dezbată o idee şi să accepte puncte de vedere diferite

Postat la 05 noiembrie 2021 68 afişări

Cătălin Coşoi: Mă inspiră discuţiile cu oameni deştepţi şi deschişi să dezbată o idee şi să accepte puncte de vedere diferite

Cred că jobul ideal este... cel care îţi place.

Cel mai mult mă inspiră... discuţiile cu oameni deştepţi şi deschişi să dezbată o idee şi să accepte puncte de vedere diferite.

Prefer să lucrez... dimineaţa sau seara. În timpul zilei este prea multă agitaţie şi sunt prea multe întreruperi. 

În carieră, cel mai greu îmi este... să fac tot ce mi-am propus să fac. 

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să facem cooperarea public-privată să funcţioneze cu adevărat.

În următorul concediu, aş vrea... să nu mai existe COVID.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... introspecţia, să văd ce am făcut bine, ce am făcut greşit şi cum se poate face mai bine.

Cred că stilul meu de management este... definit de faptul că întreb oamenii ce şi cum să facem ceva, nu le spun eu.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... să nu fac presupuneri.

Când eram copil, visam... să fiu mare.

Peste 10 ani, vreau să... lucrez în sănătate. Este încă un domeniu închis, care nu beneficiază deocamdată de democratizarea accesului la informaţie.


Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Senior Director, Investigations and Forensics Unit

Companie: Bitdefender

Venituri totale (2019): 704,1 mil. lei

Profit net (2019): 6,79 mil. lei

Număr de angajaţi (2021): 1.642


Numărul colegilor din echipa sa: 10


Experienţă: Lucrează în Bitdefender din 2004, din anul al doilea de facultate, astfel că a activat în această industrie în toată cariera profesională. În interiorul companiei a avut mai multe poziţii – spre exemplu, a lucrat în cercetare/dezvoltare între 2004 şi 2009, unde a obţinut şase brevete de invenţie. Apoi, în perioada 2009-2011 a fost purtător de cuvânt al companiei la nivel internaţional, între 2011 şi 2015 a fost directorul de comunicare al companiei, iar începând cu 2015 până în ziua de azi coordonează echipa de investigaţii a companiei, care implică colaborarea cu instituţiile de aplicare a legii din toată lumea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.