Videoconferintele au luat locul deplasarilor in strainatate

Postat la 10 noiembrie 2009 88 afişări

Daca in trecut sedintele unei companii se derulau in vesnica sala, acum tehnologia permite intrunirea a peste 700 de persoane din tari diferite in acelasi loc. Companiile salveaza timp si economisesc bani, iar angajatii nu mai recurg la scuza “am fost prins in trafic”.

Si sedintele de la Tandberg se desfasoara la fel ca acelea de la CEOD, fiind predominante videoconferintele. "Toti participantii fac un simplu apel, cum se face si de pe telefonul mobil, catre o camera virtuala de conferinta. Acolo se vad toti participantii si oricare dintre ei poate afisa pentru toata lumea prezentari pe computer", spune Atimariti. Numarul maxim de persoane care poate participa la o astfel de conferinta este de 720, adauga el.

In prezent, atat CEOD, cat si Tandberg au cate un singur reprezentant in Romania, solutiile companiilor fiind aduse pe piata romaneasca pana acum de catre parteneri, insa planuiesc ca in viitor sa-si extinda prezenta. "Pentru urmatorii trei ani avem in vedere deschiderea unui birou Tandberg si intentionam sa extindem echipa la zece angajati", a spus Razvan Atimariti. Cristian Herghelegiu a precizat ca pana la finalul acestui an se va mari echipa tehnica si ulterior are in vedere si deschiderea unui birou in Romania.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/videoconferintele-au-luat-locul-deplasarilor-in-strainatate-5086878
5086878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.