Decalogul soluţiilor software pentru companii

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 mai 2015 1213 afişări

În opinia Lui Cătălin Chiş, mediul de afaceri local se mişcă încet, pentru că se confruntă cu problematici mult mai apăsătoare – fiscalitate greoaie, lipsa transparenţei, iar soluţiile de tip CRM/ERP sau modulele de BI sunt încă extrem de scumpe pentru ceea ce îşi permit multe dintre companii, în ciuda faptului că investiţia aduce beneficii semnificative. „O atitudine de încurajare din partea statului cu privire la accesul şi utilizarea noilor tehnologii şi medii ar fi de bun augur“, spune Chiş.

Statul ar trebui, spune antreprenorul, să stimuleze un mediu de business corect şi coerent, cu taxe pe măsura productivităţii şi eficienţei existente şi nu pe măsura nevoii şi cheltuielilor lui. „Mediul antreprenorial ar trebui să inoveze şi să caute în permanenţă să crească corect şi sustenabil.“

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/decalogul-solutiilor-software-pentru-companii-14205253
14205253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.