Cererea pentru avioane private şi superyachturi creşte, în ciuda crizei economice

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 februarie 2021 85 afişări

Ca să poată călători în voie, respectând totuşi necesitatea distanţării sociale, ultrabogaţii caută în ultima vreme avioane mai mari şi mai luxoase care să-i poată duce în orice colţ al lumii cu cât mai puţine opriri pentru realimentare, scrie Telegraph.

Dacă nu-şi iau avion, atunci măcar rezervă unul mai mare, după cum afirmă oficialii companiilor care pun la dispoziţia clienţilor avioane luxoase, cum ar fi Luxaviation. Fie că-şi cumpără un avion, fie că-l închiriază, ultrabogaţii preferă mai mult spaţiu şi autonomie cât mai mare, dat fiind că locuinţa, casa de vacanţă şi biroul se află foarte departe unele de altele. Unii doresc să fie pregătiţi pentru călătoriile pe care le vor face atunci când se relaxează restricţiile provocate de pandemie, ca să poată pleca repede spre destinaţiile dorite.

Pe lângă avioane, se înregistrează şi cereri pentru iahturi mai mari şi mai luxoase, clienţii privindu-le ca pe locuri în care se pot izola liniştiţi. Ca atare, se caută siguranţă şi diverse facilităţi cum ar fi posibilitatea unor activităţi educaţionale pentru copii, saloane de frumuseţe, spaţii de birouri pentru lucratul „de acasă”, cei care le solicită dorind să poată rămâne la bord cât mai mult posibil, după cum afirmă proiectantul de interioare de avion şi iaht, Winch Design. La fel ca în cazul avioanelor, unii preferă să nu-şi bată capul cu întreţinerea unui iaht aşa că închiriază o navă atunci când au nevoie, plătind sute de mii de euro pe săptămână.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calatorii,
avioane luxoase,
Luxaviation,
iaht

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.