Sotia lui Ilie Nastase a cumparat 30% din Victoria 46

Postat la 24 noiembrie 2009 177 afişări

Grupul Solmar, care are in portofoliu magazinul Victoria 46, a inceput sa atraga in afacere noi investitori. Cea mai noua aparitie in consiliul de administratie este Amalia Nastase, sotia legendarului tenismen, care a achizitionat 30% din High Fashion Concept - divizia de lux.

Amalia Nastase n-a avut contacte cu piata luxului doar in calitate de clienta. Compania EVentures, la care este partener, a organizat mai multe evenimente in domeniu, printre care lansarea primei carti de credit black din Romania sau PR pentru invitatii la gala de lansare a primului magazin Louis Vuitton. "Trebuie sa recunosc ca luxul e cel mai atragator magnet de imagine si faptul ca branduri foarte cunoscute apeleaza la noi pentru PR si promovare mi-a adus si mie, si companiei un plus de recunoastere. Totul cantareste foarte mult in construirea unei imagini puternice pe o piata care are nevoie exact de putere pentru a reface ce a stricat criza."

Amalia Nastase a debutat in industrie promovand imaginea lui Ilie Nastase. "Imaginea lui Ilie era cea a unui sportiv cu o cariera impresionanta, simpatizat de majoritatea oamenilor pentru felul lui de a fi si pentru palmaresul de sportiv, dar avea nevoie si de un follow-up al acestei imagini", afirma ea. "Eu am incercat sa-i convertesc toate aceste aspecte pozitive in afaceri, pentru ca, pana la urma, <fame is money>, nu?"

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/sotia-lui-ilie-nastase-a-cumparat-30-din-victoria-46-5121522
5121522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.