Pe ce lucruri ridicole cu preţuri absurde dau banii bogaţii lumii -GALERIE FOTO

Postat la 10 iulie 2016 722 afişări

11. Un ceas Patek Philippe  - 24.4 milioane de dolari

Henry Graves Supercomplication realizat de Patek Philippe este cunoscut ca fiind cel mai complicat ceas din lume, compus din peste 900 de părţi, iar acum este evaluat la 24.4 milioane de dolari

12. Diamant de 12 carate - 48,4 milioane de dolari

Diamantul Blue Moon a fost achiziţionat de un miliardar asiatic pentru fiica sa de 7 ani. În momentul de faţă este cel mai scump şi cel mai mare diamant din lume.

13. Casa de 1 miliard de dolari

Este cea mai scumpă casă din lume în acest moment. Are 9 lifturi, sală de cinema cu 50 de locuri, centru de recree pe două etaje, şi are trei heliporturi. Casa din Mumbai are 22 de etaje şi garajul este atât de mare încât poate găzdui toate cele 168 de maşini ale proprietarului.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

14. Yacht de lux - 4,8 miliarde de dolari

History Supreme este cel mai scump yacht construit şi este opera lui Stuard Hughes, bijutier din Liverpool, care a petrecut 36 de luni lucrând la acest proiect.

15. Diamantul Hope

Acest diamant de 45,52 de carate a fost evaluat la milioane de dolar, dar Hope este defapt este de nepreţuit, potrivit The Richest. Unii zic că este o frumuseţe rară, alţii cred că este blestemat.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/pe-ce-lucruri-ridicole-cu-preturi-absurde-dau-banii-bogatii-lumii-galerie-foto-15519273
15519273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.