Pe ce lucruri ridicole cu preţuri absurde dau banii bogaţii lumii -GALERIE FOTO

Postat la 10 iulie 2016 722 afişări

6. O pepită de aur de 4kg - 460.000 de dolari

Despre această pepită se crede că este cea mai mare pepită existentă şi a fost găsită în 2010. Licitaţia a ţinut doar 120 de secunde înainte ca aurul să fie cumpărat pentru o sumă exorbitantă

7. Set de şah - 600.000 de dolari

Există doar şapte seturi de şah Charles Hollander în lume. Un set a fost realizat în 9.000 de ore şi s-a folosit 1 kilogram de aur şi 9.900 de diamande albe şi negre.

8. Un loc de parcare - 1 milion de dolari

New York-ul este un oraş extrem de aglomerat aşadar nu ar trebui să fie o surpriză faptul că un loc de parcare din Manhattan s-ar putea vinde cu 1 milion de dolari.

9. Automobilul lui Floyd Mayweather - 5 milioane de dolari

Este vorba de un automobil Koenigsegg CCXR Trevita care atinge suta în mai puţin de 3 secunde, iar viteza maximă este de 408 km pe oră. Doar alte două persoane deţin această maşină.

10. Heart of the Ocean - 17 milioane de dolari

O bijuterie ca aceasta a fost purtată de Kate Winslet în filmul Titanic. Diamantul în formă de inimă a devenit una dintre cele mai cunoscute bijuterii din lume. Astfel bijuterii Aspre & Garrard au creat o bijuterie la fel numai că aici a fost folosit un safir Ceylon de 171 carate, înconjurat de 103 diamande şi a fost vândut către un cumpărător anonim pentru 17 milioane de dolari.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/pe-ce-lucruri-ridicole-cu-preturi-absurde-dau-banii-bogatii-lumii-galerie-foto-15519273
15519273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.