Exotic şi sălbatic: destinaţii de Ziua Îndrăgostiţilor (GALERIE FOTO)

Postat la 14 februarie 2012 38 afişări

O călătorie de Sf. Valentin făcută în dar iubitei sau iubitului poate să semene cu clişeele de la Hollywood, cu plaje paradisiace şi cocteiluri servite lângă hoteluri de lux, dar poate să mizeze şi pe surprizele oferite de un peisaj sălbatic, pustiu sau greu accesibil.

O astfel de destinaţie atipică, potrivit BBC Travel, este arhipelagul Fernando de Noronha din Brazilia, slab populat, dar devenit faimos ca destinaţie pentru amatorii de scufundări, care pot vedea pe sub apă delfini, epave vechi şi corali ireali. Infrastructura de turism din zonă nu e cine ştie ce, în schimb călătorii au ocazia să vadă insulele aşa cum au fost ele în ultimii 500 de ani, cu amintirea istoriei abia prezentă prin ruinele unor clădiri lăsate de coloniştii portughezi.

Arhipelagul Kuna Yala din Panama, la rândul său, poate figura pe lista atracţiilor pentru cuplurile care nu caută gălăgia hotelurilor frecventate de hoarde de turişti. Există aici palmieri şi plaje spectaculoase, dar nu şi hoteluri care să strice peisajul, întrucât legile stricte de conservare a mediului natural au împiedicat dezvoltările imobiliare necontrolate şi au ferit locul de circuitul agenţiilor de turism.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/exotic-si-salbatic-destinatii-de-ziua-indragostitilor-galerie-foto-9232399
9232399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.