Clic aici pentru colectia de toamna

Postat la 17 mai 2010 46 afişări

Online, designerii romani concureaza cu succes brandurile internationale, iar magazinele virtuale anunta cresteri ale vanzarilor de produse cu etichete “made in Romania”.

Cat despre contributia Designers' Boutique la vanzarile totale ale magazinului online, Stanciu spune ca deocamdata este mica, dar previzioneaza ca la 12 luni de la deschidere va ajunge la o cota de 15-20% din vanzarile FashionUp.ro. Mediul online poate fi si o varianta mai accesibila pentru designerii aflati la inceput. "Cu ajutorul site-ului www.chouchou.ro am reusit sa cream notorietate si o baza de date cu persoanele care cumparasera deja, online, produsele ChouChou", afirma cei doi designeri, Lelia Panescu si Oana Minca. ChouChou a mizat inca de la inceput pe creatii personalizate, care mai nou sunt disponibile si in boutique-ul propriu. Iar in cazul accesoriilor, cele doua medii s-au sustinut unul pe celalalt. "Baza de date a fost de real ajutor. Trimitem frecvent comunicari si anuntam noile colectii, am reusit sa fidelizam o mare parte a clientelei, iar acest lucru se intampla mult mai simplu si datorita magazinului fizic, implicit comunicarii directe."

Designerii spun ca inainte de deschiderea magazinului ChouChou au reusit sa vanda, gratie avantajelor mediului virtual, aproximativ 325 de perechi de pantofi. Iar comenzile vin din toata tara, dar si din strainatate. "Desi numarul de perechi vandute in strainatate nu este semnificativ, am trimis pantofi in Franta, Germania si chiar in SUA. Incercam (si pana acum am reusit) sa onoram orice comanda din orice colt al lumii ar veni ea." ChouChou colaboreaza si cu alte magazine virtuale, precum FashionUp.ro sau Passionshoes.ro.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
online,
colectii,
lansare,
fashion
/arta-si-societate/lifestyle/clic-aici-pentru-colectia-de-toamna-6126420
6126420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.