Vraja interbelică, acum în variantă americană (VIDEO)

Postat la 29 septembrie 2013 94 afişări

PRO Video propune pentru acest sfârşit de săptămână un film în care Leonardo DiCaprio face un rol memorabil, "Marele Gatsby", o adaptare spectaculoasă a celebrului roman omonim scris de F. Scott Fitzgerald.

Vraja interbelică, acum în variantă americană (VIDEO)

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

Cadrele spectaculoase, costumele senzaţionale şi atmosfera romantică a anilor '20 sunt sustinute de interpretarea excepţională a lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher şi a multor altor actori extrem de talentaţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vraja-interbelica-acum-in-varianta-americana-video-11415209
11415209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.