Cele mai profitabile filme de groaza din toate timpurile (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 29 ianuarie 2011 309 afişări

Filmele de groaza au din ce in ce mai multi fani, iar genul incepe sa fie foarte profitabil pentru producatorii de la Hollywood. Iata care au fost titlurile care au spart box-office-ul la incasari.

Un film bun din categoria horror trebuie sa cuprinda cateva ingrediente esentiale - personaje putine, o poveste simpla, dar extrem de infricosatoare, si mult intuneric.

Sunt oameni care inca nu reusesc sa guste productiile de gen, dar si foarte multi altii care vad tot ce apare nou in materie de horror. Asa ca aceste filme nu mai sunt de mult doar productii cu buget redus si o mana de public, ci adevarate block-bustere, care aduc averi pentru cei care care le creeaza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
groaza,
record,
box-office
/arta-si-societate/film/cele-mai-profitabile-filme-de-groaza-din-toate-timpurile-galerie-foto-7931208
7931208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.