Reportaj: O vacanţă de povestit nepoţilor în oraşul lui Antonio Gaudí

Postat la 03 septembrie 2013 2629 afişări

Despre Barcelona s-au scris tomuri întregi. Cu toate acestea, de fiecare dată e ceva nou de descoperit, aşa că o să vă împărtăşesc percepţia şi senzaţiile trăite de mine în acest oraş fabulos.

LĂSÂND LA O PARTE GENIUL ARHITECTURAL ŞI MAIESTUOZITATEA ORAŞULUI, Barcelona oferă o viaţă de noapte incredibilă. Restaurante cochete, terase şic şi cluburi de noapte, toate vor face ca sejurul să fie unul reuşit, de care îţi vei aminti peste ani.

Puteţi încerca unele dintre restaurantele pe care vi le recomand cu încredere: Moments, Passadís del Pep, El Vell Sarriá, Fonda Gaig, Petit Comitè, La Dama, Agut.

Din bucătăria catalană ar trebui să încercaţi: Coques (un fel de pizza), cârnaţii VicCatalan, Escalivada, Escudella, Ollada, Esqueixada, Mongetes amb botifarra. Ca deserturi puteţi savura Crema catalana, Mató de Pedralbes, Menjablanc, Xuixos. Dintre cluburile pe care n-ar trebui să le rataţi enumăr: Macarena Club, Moog, Razzmatazz, BeCool.  Sunt multe cluburi, iar ce v-am propus aici este doar propria mea opţiune.

Shopping-ul este la el acasă în Barcelona şi fie că eşti în Cartierul Gotic, pe micile străduţe înţesate de magazine, magazinaşe şi boutique-uri, fie că vei alege Paseo de Gracia cu brandurile sale de lux, fie că vei intra în El Corte Ingles, te asigur că nu vei regreta.

Barcelona aproape că nu poate fi exprimată în cuvinte, iar articolul de faţă nu face decât să releve o mică parte a acestui oraş pe care vă las să îl savuraţi puţin câte puţin.

Adios, Fins ara! Un fel de „La revedere!" în catalană.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/turism/reportaj-o-vacanta-de-povestit-nepotilor-in-orasul-lui-antonio-gaudi-11288580
11288580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.